ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله(ویزای توریستی کانادا) : ۱-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی ۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید ۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه […]

ادامه مطلب
ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله
5 (100%) 1 vote[s]