خانه / اقامت اروپا / مجوز اقامت ایتالیا
مجوز اقامت ایتالیا

مجوز اقامت ایتالیا

مجوز اقامت ایتالیا
برای دریافت مجوز اقامت ایتالیا روش های متفاوتی وجود دارد
یکی از روش هایی که معمولا متقاضی بیشتر دارد
مجوز اقامت از طریق دریافت بلو کارت
مراحل انجام
تنظیم وکالتنامه در دفتر خانه
دریافت کد مالیاتی
ثبت شرکت
ثبت در اتاق بازرگانی اینالیا
و اقدام برای دریافت مجوز کار ی ( Nulla Osta )
دریافت اقامت
شرایط
دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی
خود شخص سالانه ۲۶۰۰۰ یورو حقوق پرداخت نماید
حضور در هر شش ماه

Positive aspects
Уou don’t have to stay in Italy for 183 days during 1 year
Нou can convert your business permit to other type
Free access to health care system
Free access to education system
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

درباره‌ی mastereditor

همچنین ببینید

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

شرایط سرمایه گذاری در مالتا و اخذ اقامت خرید ملک به ارزش 350.000یورو حداقل برای …