خانه / ويزا واقامت آمريكا / شرایط ثبت شركت در كانادا
شرایط ثبت شركت در كانادا

شرایط ثبت شركت در كانادا

1)دارا بودن تجربه بيزينس و مديريت براي حداقل 3سال در طول 5سال گذشته (متقاضی می بایست تجربه مدیریت و مسئولیت کاری خود را در یک فعالیت قانونی نظیر مالک شرکت ثبت شده در ايران نشان دهد.
2)حداقل دارايي 1.600.000دلار كانادا شامل پول نقد و سهام و یا ملک (متقاضی می بایست ثابت كند كه حداقل دارايي او از راههاي قانوني كسب شده است.
3) در انتها پس از گزینش از طرف دولت فدرال یا ایالت کوبک سرمایه گذار بایستی مبلغ 800.000دلار کانادا را بدون بهره به مدت پنج سال تحت اختیار دولت فدرال یا ایالت کوبک قرار دهد یا به یکی از بانک هایدمورد اعتماد دولت اجازه دهد این مبلغ را به جای او واریز کند و برای انجام این کار بانک مبلغی را حدود 180.000دلار کانادا بعنوان بهره بانکی و سایر مخارج دریافت خواهد کرد.
طریقه ی ثبت شركت در كانادا
1)corporation :بيزينس ثبت شده به عنوان يك شخصيت حقوقي تلقي مي شود لذا مسئوليت بيزينس به شركت ختم مي گردد و نه به افراد صاحب ان،حداقل دو نفر عضو لازم دارد.
2)sole proprietorship روش بسيار ساده است.در اين روش كار ازاد به اسم يك نفر به ثبت ميرسد،ايراد اين روش در اين است كه درامدش با درامد شخصي فرد جمع مي شود كه ممكن است باعث افزايش ماليات پرداختی گردد.در ضمن فرد در چنین حالتی مسئولیت کامل دارد.لذا چنانچه ورشکست گردد.ممکن است کل دارایی اش را از دست بدهد.در کانادا سابقه ورشکستگی بین 5تا7سال در سابقه تجاری ورشکسته ثبت خواهد شد كه اثار خوبي براي تاجر نخواهد داشت.
3)partnership :در اين شيوه دو يا چند نفر با یکدیگر شراکت می کنند.معمولا این شیوه را به دلیل مسائل حقوقی پیچیده اش،کسانی مانند زن و شوهرها انجام می دهند.این روش کاملا با روش های قبلی شباهت دارد.با این تفاوت که درامد یا ضرر بیزینس بین شرکار تقسیم میگردد،ثبت اين بيزينس كمي مشكل است.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

درباره‌ی mastereditor

همچنین ببینید

سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا

سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا

سفر به آمریکا -کانادا -اروپا -استرالیا -نیوزلند بدون نیاز به ویزا سفر به آمریکا کانادا …