اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری

اقامت یونان

  • حداقل مبلغ سرمایه گذاری 250000 یورو به ازای هر خانوار، ارزانترین برنامه سرمایه گذاری در اروپا
  • سرمایه گذار می تواند هم برای اقامت دائم و هم شهروندی اقدام کند (پس از 7 سال اقامت)
  • سرمایه گذار می تواند برای اخذ اقامت تمام افراد خانواده خود از جمله همسر، فرزندان ( تا 21 سال) ، والدین و والدین همسر اقدام کند.
  • سرمایه گذار می تواند کسب و کار خود را در یونان راه اندازی کند.
  • برای گرفتن اقامت نیازی به سکونت فرد سرمایه گذار یا خانواده او در یونان نیست.
  • دارندگان کارت اقامت می توانند دون نیاز به ویزا به محدوده شنگن سفر کنند، حتی می توانند از کشور مبدا خود بدون نیاز به ورود به یونان به کشورهای شنگن سفر کنند.

اولین اقدام برای مشتری بازدید از یونان است. در طول اقامت فرد در یونان ما می توانیم همه کارها در طی چهار روز کاری انجام دهیم. ما به همه سوالات وی درباره ی برنامه پاسخ می دهیم و به تعهدات وی به عنوان یک صاحب ملک در یونان اشاره خواهیم کرد. به طور خلاصه کارهایی که در طول اقامت فرد انجام خواهیم داد شامل:

تور ملک و مشاوره برنامه اقامت

مشاوره خرید ملک

تور املاک در منطقه بزرگ آتن

توصیف و تحلیل ساختار هزینه خرید ملک

ارائه تمام مدارک مورد نیاز

مشاوره برنامه اقامت

شرح قانون اقامت یونان

ارائه تمام مدارک مورد نیاز

پاسخ به تمام سوالات مربوط

پس از تصمیم به ادامه پروسه

  • صدور شماره شناسه مالیاتیپ
  • باز کردن حساب بانکی محلی
  • امضای توافقنامه وکالت
  • امضای پیش قرارداد خرید ملک

سایر اقدامات را می توانیم بدون نیاز به حضور مشتری انجام دهیم. تمام پرداخت ها از طریق حساب بانکی مشتری در یونان پس از واریز وجه مورد نیاز توسط مشتری انجام می شود.

 

 

 

 

اخذ اقامت دائم شنگن اخذ اقامت قانونی یونان اخذ ویزای یونان اقامت اروپا اقامت اروپا از طریق ازدواج اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا از طریق خرید ملک اقامت اروپا با خرید ملک اقامت از طریق تمکن مالی اقامت دائم یونان اقامت یونان اقامت یونان از راه اثبات تمکن مالی اقامت یونان خرید ملک راه های اخذ اقامت یونان سرمایه گذاری در یونان شرایط زندگی در یونان مهاجرت به یونان مهاجرت به یونان از طریق سرمایه گذاری هزینه زندگی در یونان ویزای سرمایه گذاری در یونان ویزای یونان

Rating: 5.0. From 4 votes.
Please wait...