خانه / اقامت اروپا / ویزای طلایی پرتغال
ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

کشور پرتغال در اکتبر ۲۰۱۲ ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد و به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به ۲۶ کشور عضو شینگن در اروپا سفر کند. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از ۶ سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر می باشد:

  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  • درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل ۲۵ سال سن داشته باشد.
  • درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود.
  • درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:
    • املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان ۵۰۰,۰۰۰  یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا
    • انتقال ۱,۰۰۰,۰۰۰  یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل ۵سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

 

مزایای ویزای طلایی

  • زمان رسیدگی به پرونده توسط دولت ۳۰ روز می باشد ( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت)
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد ( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد ( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد)
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است ( یک هفته در سال)
  • درخواست کنندگان می توانند پس از ۶ سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

 

 

  • برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۱۱۱۴۵

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

     

     

     

    تماس با ما

  • میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید
    ادرس ما در تلگرام  :okfghjkl

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...

همچنین ببینید

مجوز اقامت ایتالیا

مجوز اقامت ایتالیا

مجوز اقامت ایتالیا برای دریافت مجوز اقامت ایتالیا روش های متفاوتی وجود دارد یکی از …