اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی

فرانسه در طول سالیان به دلیل سهولت نسبی روند مهاجرت یک مقصد محبوب بوده و هست. ما کاملا به توانایی های خومان اعتماد داریم و به مشتریانمان اطمینان می دهیم که بهترین پشتیبانی ممکن را در راستای مهاجرت آسان به فرانسه از آنها داشته باشیم.
مهاجرت به فرانسه از طریق تمکن مالی
این برنامه به افراد مستقل از لحاظ مالی اجازه اقامت در قلمرو فرانسه ، همچنین اجازه سفر آزادانه به کشورهای محدوده شنگن که در آن شما می توانید تحصیل کنید، کسب مال کنید، وام بگیرید، گواهینامه خود را تعویض کنید، ماشین خریداری کنید و غیره.
در اینجا لیست ساده شده ای از الزامات مورد نیاز برای برنامه مهاجرت استقلال مالی آمده است:
• تایید گواهی تمکن مالی
• مستندات بیانگر اجاره یا مالکیت ملک در فرانسه
بعد از اعطای تاییدیه، اجازه اقامت موقت در فرانسه به مدت یک سال با قابلیت تمدید مجدد به شما داده می شود. هنگامی که فردی از نظر قانونی به مدت حداقل پنج (5) سال در فرانسه اقامت داشته باشد، می تواند برای یک دوره ده (10) ساله اقامت خود را تمدید کند.
مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری
هدف از این برنامه مهاجرت تسهیل و تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در فرانسه است که در عوض به آنها اجازه اقامت دائم در کشور اعطا می شود. لازم به ذکر است که ممکن است فرد بعد از دو (2) سال، روند به دست آوردن شهروندی فرانسه را آغاز کند. گذشته از اسناد و مدارک استاندارد (گذرنامه، شناسنامه، پرونده های پلیس …) لازم است متقاضی:
• خود را متعهد به سرمایه گذاری حداقل € 10 میلیون در قلمرو فرانسه کند و یا
• حداقل 50 شغل در کشور ایجاد کند
مهاجرت برای صاحبان کسب و کار
“Carte commerçant”
• برای راه اندازی یک کسب و کار در فرانسه باید “ویزای اقامت طولانی مدت و اجازه کسب و کار ” را داشته باشید.
• متقاضی باید برنامه های مالی و کسب و کار خود را ارائه کند؛ یک شرکت در فرانسه تاسیس کند
• منابع مالی کافی برای سرمایه گذاری در کسب و کار و زندگی در فرانسه را داشته باشد.
“Carte compétences et talents“
• متقاضی اگر سهم موثر و ماندگاری، از طریق مهارت ها و استعدادهای خود، در توسعه اقتصادی فرانسه و یا اعتبار فرهنگی، فکری، علمی یا ورزشی داشته باشد ممکن است کارت اقامت سه ساله فرانسه را دریافت کند.
• درخواست بر اساس سودمندی و کیفیت پروژه، انگیزه و تعهد متقاضی، مهارت ها و صلاحیت برای هدایت پروژه، و منابع در دسترس برای عملی کردن آن بررسی خواهد شد.
• فارغ التحصیلان دانشگاه و متخصصان با حداقل 1 تا 3 سال تجربه حرفه ای در زمینه رشته خود برای درخواست ویزا می توانند اقدام کنند.
• در صورتی که یک پروژه کسب و کار داشته باشید و در آن حداقل به مقدار 300000 یورو سرمایه گذاری کنید و یا
• حداقل دو شغل در فرانسه ایجاد یا حفظ کنید (خود متقاضی و خانواده او شامل این موضوع نمی شوند.)
مهاجرت برای کارکنان مجرب
• شما باید دارای مدرکی باشید که پس از حداقل 3 سال آموزش عالی به دست آورده اید و یا می توانید صلاحیت خود را با ارائه شواهدی از پنج سال تجربه حرفه ای در سطح معادل اثبات کنید.
• شما باید یک شرایط اشتغال معتبر برای حداقل یک سال و حقوق حداقل 53.333 یورو در سال داشته باشید.
• یک کارفرما در فرانسه برای استخدام یک خارجی باید از وزارت کار فرانسه مجوز داشته باشد.
اقامت تحصیلی
برای اقامت تحصیلی شما باید:
• نامه پذیرش از یک دانشگاه در فرانسه، دانشکده تحصیلات تکمیلی و یا مدرسه آموزش حرفه ای داشته باشید.
• منبع درآمد کافی برای امرار معاش، پوشش مراقبت های سلامت، هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشید.
مهاجرت برای مدل های فشن
اتباع خارجی که برنامه دارند در فرانسه به عنوان مدل فشن فعالیت کنند باید مجوز کار از مقامات فرانسوی تایید شده توسط بخش محلی وزارت کار فرانسه را داشته باشند.
شهروندی (تبعیت)
در اینجا به بررسی برخی از شرایطی که شما باید به منظور تبدیل شدن به یک شهروند فرانسوی داشته باشید آمده است:
حداقل به مدت 5 سال (قبل از درخواست اقامت دائم) در فرانسه زندگی کرده باشید. برای سرمایه گذاران این مدت دو سال قبل از ارائه درخواست است؛
• دانش رضایت بخشی از زبان فرانسه داشته باشید؛
• گواهی پلیس ارائه دهید؛
• به خوبی در جامعه فرانسه ادغام شوید؛
• فعالیتی را که در ابتدا به شما اجازه ورود به فرانسه را داده بود ادامه داده باشید.

 

okfghjkl

 

 

 

اخذ اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج اخذ اقامت فرانسه از طریق خرید املاک اخذ مجوز اقامت اتحادیه اروپا از طریق اثبات تمکن مالی (FIP) ارزیابی اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت اروپا اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت از طریق تمکن مالی اقامت تمکن مالی فرانسه اقامت فرانسه از طریق خرید ملک اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری اقامت فرانسه با اثبات تمکن مالی اقامت فرانسه تمکن مالی ثبت شرکت و اقامت فرانسه ثبت شرکت و کار آفرینی در فرانسه خرید ملک درفرانسه سرمایه گذاری در فرانسه سرمایه گذاری در کشور فرانسه قوانین مهاجرت و پناهندگی کشور فرانسه مراحل ثبت شرکت در فرانسه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به فرانسه مهاجرت به اروپا مهاجرت به فرانسه از طریق کار هزینه ثبت شرکت در فرانسه ویزا و اقامت فرانسه

Rating: 5.0. From 6 votes.
Please wait...