خانه / اقامت اروپا / اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

اقامت آلمان

قوانین مهاجرتی  کشور المان ، به افراد خارجی اجازه می دهد ، با ثبت شرکت     و راه اندازی یک تجارت مورد تایید و یا از طریق سرمایه گذاری در المان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود کسب نمایند .
تاسیس شرکت در آلمان باید بر پایه ی روال قانونی که  برای ثبت شرکت پیش بینی شده است ، انجام پذیرد

بنابراین ، دریافت اقامت فرد متقاضی و خانواده از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت امکان پذیر میباشد

شرایط درخواست اقامت

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ یورو باشد
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن ۲۵۰٫۰۰۰ یورو محسوب خواهد شد

شرایط درخواست مهاجرت ، اقامت در آلمان ،خرید خانه ، ثبت شرکت، کسب و کار، و اقامت دائم آلمان برای خود و خانواده

کشور آلمان برای مهاجرانی که تمایل دارند ً اقامت کسب و کار با خرید ملک ًدرخواست نمایند

می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت و سرمایه گذاری در آلمان اقامت موقت و سپس اقامت دائم آلمان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند

سرمایه گذاری در آلمان

مراحل درخواست اقامت و یا مهاجرت

۱- ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت

(نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد انجام تجارت در آن را دارید میباشد)

۲- واریز مبلغ حداقل ۲۵۰۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت است

متقاضی بعد از دریافت تاییدیه طرح توجیهی اقتصادی با مراجعه به سفارت المان و دریافت ویزای ورود به آلمان و سفر به آلمان ، اقدام به نهایی کردن ثبت شرکت و انجام سرمایه گذاری های لازم مینماید.سپس ویزای ورود تبدیل به اقامت یک ساله می شود که در صورت برقرار بودن تجارت آنها هر سال تمدید می شود.

پس از گذشت ۳ سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

درباره ی mastereditor

همچنین ببینید

estonia

اقامت استونی از راه ثبت شرکت

اقامت استونی از راه ثبت شرکت جمهوری استونی کوچک‌ترین و شمالی‌ترین کشور منطقه بالتیک است ...