ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله(ویزای توریستی کانادا) :

۱-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

۴- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

۵- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

۶- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

۷- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

بازدید: 27


ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله
5 (100%) 1 vote

نویسنده مطلب مدیر


  • ناشناس در تاریخ دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷گفته است:

    Visitor Rating: 5 Stars