ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا :

1-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

2-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

3- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

4- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

5- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

6- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

7- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

*ویزای شینگن تضمینی با عقد قرار داد رسمی

* ضمانت نامه استرداد وجه در صورت عدم دریافت ویزا

 

 

 

 

Rating: 4.3. From 10 votes.
Please wait...