ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله(ویزای توریستی کانادا) :

۱-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

۴- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

۵- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

۶- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

۷- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مراحل گرفتن ویزای کانادا
مراحل صدور ویزای کانادابه شرح زیر است :
پر کردن فرم مورد نیاز
انگشت نگاری
پرداخت هزینه های ویزا
ارائه مدارک برای صدور ویزای کانادا
انواع ویزای کانادا
بطور کلی ویزای کانادا به ۲ صورت صادر می شود. یکی ویزای اقامت موقت کانادا و دیگری ویزای اقامت دائم کانادا :
ویزای اقامت موقت کانادا
ویزای توریستی کانادا
ویزای دانشجویی کانادا
ویزای والدین کانادا
ویزای اقامت دائم کانادا
ویزای سرمایه گذاری کانادا
ویزای کارآفرین کانادا
ویزای متخصصان مشاغل
ویزای تکفل فامیلی
ویزای پرستار خانواده
ویزای تجارت خلاقانه
بعضی از انواع این ویزاها در زیر توضیح داده شده اند.

ویزای توریستی کانادا

افراد بسیاری از کشورها برای گردش در کانادا ا نیاز به کسب ویزای توریستی دارند.برای اخذ ویزا باید مراحل مختلفی را گذراند.
متقاضی باید دارای پاسپورت معتبر بوده و نیز افسر اداره مهاجرت را قانع نماید که کشور کانادا را قبل از تاریخ پایان اعتبار ویزا ترک مینماید.
شرایطی نظیر داشتن شغل مناسب, مالکیت, سرمایه و خانواده در تصمیم‌ افسر مسئول صدور ویزا موثر و شانس دریافت ویزای کانادا را افزایش می‌‌دهد.
مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا شش ماه است و در صورت ضرورت امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر تصمیم به افزایش مدت اقامتتان در کانادا را دارید, لطفأ تقاضای تمدید ویزا را حداقل ۳۰ روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال نمایید.
متقاضی ویزای کانادا باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیتی مناسب (در صورت نیاز برگه آزمایشات پزشکی تأیید سلامتی شخص متقاضی نیز درخواست میگردد)، بوده و از حمایت مالی کافی برای مدت اقامت در کانادا برخوردار باشد. مبلغ ارز مورد نیاز با توجه به شرایط و مدت زمان اقامت متقاضی در هتل یا در منزل میزبان کانادایی متفاوت است.

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

بازدیدها: 48


ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله
5 (100%) 1 vote[s]

نویسنده مطلب مدیر


  • ناشناس در تاریخ دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷گفته است:

    Visitor Rating: 5 Stars