ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله(ویزای توریستی کانادا) :

۱-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

۴- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

۵- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

۶- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

۷- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله, aranmehr.com

بازدید: 3


ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله
امتیاز این مطلب

نویسنده مطلب مدیر


  • ناشناس در تاریخ دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷گفته است:

    Visitor Rating: 5 Stars