اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری ( Tier1 )

مزایای سرمایه گذاری در انگلستان

1-امکان سفر و امنیت گذرنامه بریتانیایی
2-استاندارد بالای اموزش و پرورش و سطح زندگی
3-امکان دریافت حق شهروندی پس از حداقل 12 ماه بعد از اقامت دائم
4-افراد مقیم ازادی بدون محدودیت برای کار و تحصیل در انگلستان را دارند
5-امکان راه اندازی کسب و کار به صورت آزادانه
6-بهره مندی از تمام حقوق شهروندی انگلستان

شرایط سرمایه گذاری

کمترین امتیاز جهت دریافت اجازه این نوع سرمایه گذاری 75 امتیاز می باشد
این امتیاز بر اساس موارد زیر تعیین خواهد شد:
1- توانایی سرمایه گذاری 200 هزار پوندی توسط متقاضی
2- گواهی بانکی برای اثباط موجودی مبلغ 200 هزار پوند از یکی از بانک ها
3- داشتن مدرک زبان انگلیسی (آیلتس)
4- توانایی مالی شخص متقاضی جهت اداره امور زندگی خود و همراهانش که باید مدارک معتبری برای اثبات آن ارائه کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

 

 

 

 

Rating: 4.7. From 10 votes.
Please wait...