خانه / اقامت اروپا / اقامت المان ازطریق ثبت شرکت
Eine Person zieht einen gro?en Koffer hinter sich her und geht mit dem Ticket in der Hand durch den Terminal eines deutschen Flughafens.

اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

اقامت آلمان

ما به عنوان یک شرکت حقوقی د ر همه زمینه های ممکن مهاجرت مشاوره، شامل Blue card، ویزای Job seeker و اجازه اقامت برای کارآفرینان ارائه می دهیم.ما به مشتری های مشاوره می دهیم. در اولین مشاوره موقعیت های قانونی که از طریق آن می تواند در آلمان کار و زندگی کند را مطرح می کنیم، قبلیت های وی را بررسی کرده و راهنمایی هایی برای قدم های بعدی و مدارک لازم را ارائه می دهیم.

اگر با مشاوره اول مشتری تصمیم به کار با شرکت حقوقی ما گرفت ما همچنین به نمایندگی از مشتری در ماموریت های آلمان و دفاتر مهاجرت محلی در سراسر آلمان و همچنین در دادگاه حضور می یابیم.

سرویس های ما در رابطه با اخذ اقامت خود اشتغالی عبارتند از:

  • مشاوره اولیه
  • آماده سازی مدارک حمایتی شامل معرفی نامه به سفارت و یا دفتر مهاجرت
  • بازرسی سوابقی که برای معاینه اولیه از طریق سفارت برای دفتر مهاجرت فرستاده می شوند
  • پر کردن فرم ها و حمایت از روند تا زمان تصمیم نهایی در مراجع دخیل مانند دفاتر مهاجرت، اتاق بازرگانی و صنایع و یا دولت مجلس سنا.
  • همراهی مشتریانمان در قرار های شخصی تنها برای اداره مهاجرت برلین و اشتوتگارت ممکن است، اما می توانیم ترتیبی برای همراهی در کل آلمان اتخاذ کنیم.

لطفا توجه داشته باشید که ما طرح کسب و کار ارائه نمی دهیم، اما با به اشتراک گذاشتن پرونده هایمان که شامل سوالاتی هستند به مشتری کمک می شود تا بتواند یک طرح کسب و کار پیشرفته و کامل بنویسد.

سرویس های ما در رابطه با Blue card و ویزای Job seeker  عبارتند از:

  • در ابتدا بررسی کلی واجد شرایط بودن و تحقق الزامات
  • چک کردن دیپلم در پایگاه داده Anabin و در صورت لزوم ترتیب دادن روندی برای ارزیابی دیپلم
  • آماده سازی تمام اسناد، نوشتن نامه های معرفی حمایتی به سفارت یا اداره مهاجرت
  • بازرسی سوابقی که برای معاینه اولیه از طریق سفارت برای اداره مهاجرت فرستاده می شوند.
  • پر کردن فرم ها و حمایت از روند تا زمان تصمیم نهایی در مراجع دخیل مانند دفاتر مهاجرت، اتاق بازرگانی و صنایع و یا دولت مجلس سنا.
  • همراهی مشتریانمان در قرار های شخصی تنها برای اداره مهاجرت برلین و اشتوتگارت ممکن است، اما می توانیم ترتیبی برای همراهی در کل آلمان اتخاذ کنیم.

 

اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

قوانین مهاجرتی  کشور المان ، به افراد خارجی اجازه می دهد ، با ثبت شرکت     و راه اندازی یک تجارت مورد تایید و یا از طریق سرمایه گذاری در المان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود کسب نمایند .
تاسیس شرکت در آلمان باید بر پایه ی روال قانونی که  برای ثبت شرکت پیش بینی شده است ، انجام پذیرد

بنابراین ، دریافت اقامت فرد متقاضی و خانواده از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت امکان پذیر میباشد

شرایط درخواست اقامت

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ یورو باشد
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن ۲۵۰٫۰۰۰ یورو محسوب خواهد شد

شرایط درخواست مهاجرت ، اقامت در آلمان ،خرید خانه ، ثبت شرکت، کسب و کار، و اقامت دائم آلمان برای خود و خانواده

کشور آلمان برای مهاجرانی که تمایل دارند ً اقامت کسب و کار با خرید ملک ًدرخواست نمایند

می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت و سرمایه گذاری در آلمان اقامت موقت و سپس اقامت دائم آلمان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند

سرمایه گذاری در آلمان

مراحل درخواست اقامت و یا مهاجرت

۱- ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت

(نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد انجام تجارت در آن را دارید میباشد)

۲- واریز مبلغ حداقل ۲۵۰۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت است

متقاضی بعد از دریافت تاییدیه طرح توجیهی اقتصادی با مراجعه به سفارت المان و دریافت ویزای ورود به آلمان و سفر به آلمان ، اقدام به نهایی کردن ثبت شرکت و انجام سرمایه گذاری های لازم مینماید.سپس ویزای ورود تبدیل به اقامت یک ساله می شود که در صورت برقرار بودن تجارت آنها هر سال تمدید می شود.

پس از گذشت ۳ سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد

okfghjkl

Rating: 5.0. From 5 votes.
Please wait...

درباره ی mastereditor

همچنین ببینید

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال کشور پرتغال در اکتبر ۲۰۱۲ ، مجوز اقامت طلایی خود را برای ...