خانه / ۱۳۹۵ / بهمن

بایگانی ماهانه: بهمن ۱۳۹۵

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا

Emigration-Investment-Dominica

اخذ پاسپورت و اقامت دائم دومینیکا دارای مزایای بسیاری مانند مدت پروسه زمانی بسیار کوتاه ۴ ماهه تا زمان اخذ پاسپورت دومینیکا، عدم نیاز به حضور فیزیکی و مدرک زبان و نداشتن شرایط پیچیده مانند سوابق مدیریتی می‌باشد. خارج از مزیتهای کشور دومینیکا که معمولا افراد را ترقیب به اقدام ...

ادامه نوشته »

مدارک لازم برای ویزای کانادا

canada-flag-open-e1358696598990-tiket

مراحل گرفتن ویزای کانادا مراحل صدور ویزای کانادا به شرح زیر است : پر کردن فرم مورد نیاز انگشت نگاری پرداخت هزینه های ویزا ارائه مدارک برای صدور ویزای کانادا    انواع ویزای کانادا   بطور کلی ویزای کانادا به ۲ صورت صادر می شود. یکی ویزای اقامت موقت کانادا ...

ادامه نوشته »

افتتاح حساب بانکی در انگلستان

online-banking_299x202

این امر به نحو قابل توجهی زمان مورد نیاز جهت افتتاح حساب بانکی در انگلستان را کاهش داده و ریسک عدم پذیرش توسط بانک را کاهش خواهد داد. اگر شما پذیرفته نشوید، بسیاری از بانک های انگلستان به شما اجازه ارائه درخواست مجدد تا ۶ ماه را نخواهند داد. شما ...

ادامه نوشته »

ثبت شرکت در انگلستان

biznes-legal

ثبت شرکت در انگلستان با مسئولیت محدود یک شرکت مستقل قانونی است. این شرکت در اداره ثبت شرکت های انگلستان (companies house) ثبت می شود و دارای مسئولیت محدود می باشد. مسئولیت محدود این شرکت ها برای مشتری ها و فروشندگانی که از محصولات کمپانی شما استفاده می کنند اعتبار ...

ادامه نوشته »

اقامت اروپا بدون سرمایه گذاری‎

مهاجرت_به_مجارستان_2

دریافت اقامت اروپا به دو روش امکان پذیر میباشد ۱- از راه اثبات تمکن مالی – اجاره ملک برای زندگی – سود سپرده بانکی – سود سهام بورس – حقوق بازنشستگی مزایای دریافت اقامت از روش تمکن مالی : – عدم نیاز به تاسیس شرکت – عدم نیاز به استخدام ...

ادامه نوشته »

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

england_london_big_ben_river_building_غف

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری ( Tier1 ) مزایای سرمایه گذاری در انگلستان ۱-امکان سفر و امنیت گذرنامه بریتانیایی ۲-استاندارد بالای اموزش و پرورش و سطح زندگی ۳-امکان دریافت حق شهروندی پس از حداقل ۱۲ ماه بعد از اقامت دائم ۴-افراد مقیم ازادی بدون محدودیت برای کار و تحصیل ...

ادامه نوشته »

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

canadian-flag

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا : ۱-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی ۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید ۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند ۴- گردش حساب ...

ادامه نوشته »

کانادا چند نوع ویزا دارد؟

Canada-Flag

ویزای توریستی:ویزای کانادا سه نوع است: ویزای تک ورود (single)، ویزای چند بار ورود (multiple)، ویزای ۵ ساله (supervisa) برای درخواست ویزای کاناداشخص می تواند به دو صورت اقدام کند: درخواست کاغذی (draft): در این حالت از درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (نیازی به تایید دادگستری ...

ادامه نوشته »

اقامت اسلواکی از طریق خرید ملک+ تصاوير

photo_2017-01-12_20-45-10

مالکیت واحد مسکونی + اخذ اقامت اروپا ومجوز كار با تضمین تمدید تا اخذ اقامت دایم باز هم تیم سرمایه گذاری و وکلای حرفه ای ما، طرحی نوومنحصر بفرد را که تاکنون هیچ مشاورداخلی وخارجی جرات ارایه آن را بخود نداده و نخواهد داد، خدمت شما معرفی می نماید. این ...

ادامه نوشته »

تابعیت این کشورها را میشود خرید! + هزینه

p37-01082016

برخی از کشورهای از طریق سرمایه گذاری ویا فروش اوراق قرضه اقدام به اعطای شهروندی و تابعیت مینمایند مزایا ۱- دریافت اقامت دایم خود وخانواده همراه با پدر و مادر ۲-بدون نیاز به حضور وزندگی در ان کشور ۳-بهره مندی از تمام امتیازهای شهروندی ان کشور  Bulgaria Cost:  $۱٫۲ million ...

ادامه نوشته »