خانه / 2017 / ژانویه

بایگانی/آرشیو ماهانه: ژانویه 2017

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا

اخذ پاسپورت و اقامت دائم دومینیکا دارای مزایای بسیاری مانند مدت پروسه زمانی بسیار کوتاه ۴ ماهه تا زمان اخذ پاسپورت دومینیکا، عدم نیاز به حضور فیزیکی و مدرک زبان و نداشتن شرایط پیچیده مانند سوابق مدیریتی می‌باشد. خارج از مزیتهای کشور دومینیکا که معمولا افراد را ترقیب به اقدام …

بیشتر بخوانید »

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مراحل گرفتن ویزای کانادا مراحل صدور ویزای کانادا به شرح زیر است : پر کردن فرم مورد نیاز انگشت نگاری پرداخت هزینه های ویزا ارائه مدارک برای صدور ویزای کانادا    انواع ویزای کانادا   بطور کلی ویزای کانادا به 2 صورت صادر می شود. یکی ویزای اقامت موقت کانادا …

بیشتر بخوانید »

افتتاح حساب بانکی در انگلستان

افتتاح حساب بانکی در انگلستان

این امر به نحو قابل توجهی زمان مورد نیاز جهت افتتاح حساب بانکی در انگلستان را کاهش داده و ریسک عدم پذیرش توسط بانک را کاهش خواهد داد. اگر شما پذیرفته نشوید، بسیاری از بانک های انگلستان به شما اجازه ارائه درخواست مجدد تا 6 ماه را نخواهند داد. شما …

بیشتر بخوانید »

ثبت شرکت در انگلستان

ثبت شرکت در انگلستان

ثبت شرکت در انگلستان با مسئولیت محدود یک شرکت مستقل قانونی است. این شرکت در اداره ثبت شرکت های انگلستان (companies house) ثبت می شود و دارای مسئولیت محدود می باشد. مسئولیت محدود این شرکت ها برای مشتری ها و فروشندگانی که از محصولات کمپانی شما استفاده می کنند اعتبار …

بیشتر بخوانید »

اقامت اروپا بدون سرمایه گذاری‎

اقامت اروپا بدون سرمایه گذاری‎

دریافت اقامت اروپا به دو روش امکان پذیر میباشد 1- از راه اثبات تمکن مالی – اجاره ملک برای زندگی – سود سپرده بانکی – سود سهام بورس – حقوق بازنشستگی مزایای دریافت اقامت از روش تمکن مالی : – عدم نیاز به تاسیس شرکت – عدم نیاز به استخدام …

بیشتر بخوانید »

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری ( Tier1 ) مزایای سرمایه گذاری در انگلستان 1-امکان سفر و امنیت گذرنامه بریتانیایی 2-استاندارد بالای اموزش و پرورش و سطح زندگی 3-امکان دریافت حق شهروندی پس از حداقل 12 ماه بعد از اقامت دائم 4-افراد مقیم ازادی بدون محدودیت برای کار و تحصیل …

بیشتر بخوانید »

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا : 1-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی 2-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید 3- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند 4- گردش حساب …

بیشتر بخوانید »

کانادا چند نوع ویزا دارد؟

ویزای توریستی:ویزای کانادا سه نوع است: ویزای تک ورود (single)، ویزای چند بار ورود (multiple)، ویزای 5 ساله (supervisa) برای درخواست ویزای کاناداشخص می تواند به دو صورت اقدام کند: درخواست کاغذی (draft): در این حالت از درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (نیازی به تایید دادگستری …

بیشتر بخوانید »

اقامت اسلواکی از طریق خرید ملک+ تصاوير

مالکیت واحد مسکونی + اخذ اقامت اروپا ومجوز كار با تضمین تمدید تا اخذ اقامت دایم باز هم تیم سرمایه گذاری و وکلای حرفه ای ما، طرحی نوومنحصر بفرد را که تاکنون هیچ مشاورداخلی وخارجی جرات ارایه آن را بخود نداده و نخواهد داد، خدمت شما معرفی می نماید. این …

بیشتر بخوانید »

تابعیت این کشورها را میشود خرید! + هزینه

برخی از کشورهای از طریق سرمایه گذاری ویا فروش اوراق قرضه اقدام به اعطای شهروندی و تابعیت مینمایند مزایا 1- دریافت اقامت دایم خود وخانواده همراه با پدر و مادر 2-بدون نیاز به حضور وزندگی در ان کشور 3-بهره مندی از تمام امتیازهای شهروندی ان کشور  Bulgaria Cost:  $1.2 million …

بیشتر بخوانید »