خانه / ويزا واقامت آمريكا / ویزای تضمینی آمریکا

ویزای تضمینی آمریکا

برای سفر به امریکا میتوانید از طریق مشاوره وخدمات ما برای دریافت ویزای امریکا اقدام نمایید

برای دریافت ویزا نیازمند مدارک زیر هستید:

الف – مدارک مورد نیاز برای کسانی که وقت سفارت نگرفته اند:

۱- تصویر صفحه اول گذرنامه متقاضی

۲-تکمیل فرم فارسی وقت سفارت امریکا

۳-در صورت داشتن دعوتنامه تصویر ان و مدارک اقامتی متقاضی

۴- یک قطعه عکس ۵در۵ رنگی جدید با رزولوشن ۶۰۰در۶۰۰

 

ب – مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای امریکا در زمان مصاحبه :

۱- اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار به اضمام گذرنامه های قبلی

۲ -اصل دعوتنامه ممهور به مهر و تور پکیج

۳- ترجمه شناسنامه وکارت ملی و سند ازدواج یا طلاق

۴- مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال، پروانه کسب ،گواهی شرکت ،یا کارت بازرگانی

۵- ترجمه سند مالکیت به همراه اصل

۶- نامه تمکن مالی و پرینت حسابهای بانکی به لاتین

۷- ترجمه و اصل گواهی پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت

۸-فرم تاییدیه درخواست یا اپلی کیشن دی اس ۱۶۰

سفارت های ترکیه ,ارمنستان،دبی به زبان فارسی مصاحبه میکنند

 

درصورتیکه به زبان انگلیسی توانمند هستید میتوانید از سفارت امریکا دردیگر کشورها وقت بگیرید

نکته قابل توجه :

ما میتوانیم در صورت نیاز برای شما دعوت نامه مورد پذیرش دریافت کنیم

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید

 

call-us34

 

okfghjkl

انواع ویزاهای معمول آمریکا در زیر آورده شده است:

الف) ویزای توریستی:

۱- ویزای B1: برای سفر توریستی کوتاه مدت برای شرکت در یک کنفرانس تجاری،نماشگاه یا در مسابقات ورزشی می باشد.

۲- ویزای B2: برای سفر توریستی و سیاحتی به کشور آمریکا می باشد.که برای افراد فرم ds-160 پر می شود.این نوع ویزا برای کسانی مطرح می شود که قصد گردش در آمریکا را دارند یا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا حضور دارند را ملاقات کنند.

ب) ویزای تحصیلی:

۱- ویزای F1: افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آمریکا را دارند می توانند این ویزا را کسب کنند.همراهان آنها با ویزای F2 وارد خاک کشور آمریکا می شوند.

۲- ویزای J1: ویزای J1 توسط دولت محلی آمریکا صادر می شود که به واجدین شرایط اجازه می دهد برای گذراندن دوره آموزشی،تدریس و یا تحقیق وارد آمریکا شوند.

۳- ویزای H3: ویزای یادگیری در یک کار و رشته ی مخصوص می باشد.به عنوان مثال یک جواهر ساز می تواند به این کشور سفر کرده و در دوره های مشخص شرکت کنید.

۴- ویزا M1: این نوع ویزا را افرادی در خواست می دهند که قصد تحصیل در یکی از هنرستان ها یا موسسات غیرعملی می باشد.

ج) ویزای کار:

۱– ویزای EB1: این ویزا مخصوص افراد فوق العاده می باشد.افراد غیر آمریکایی با توجه به توانایی های خارق العاده مثل توانایی در رشته های علوم،هنر،کار،تجارت و یا ورزش می توانید برای این ویزا اقدام کنید.

۲– ویزای EB2: ویزای مخصوص پزشکان برای کار در مناطق محروم می باشد.

۳- ویزای EB3: این ویزا مختص افرادی می شود که در رشته ی خاصی مشغول به کار می باشند و برای کار مورد نظر در کشور آمریکا هیچ فردی مورد قبول نخواهد بود در این ویزا نیاز به کارفرما و پیشنهاد کار می باشید.

۴- ویزای H1B: متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند

د) ویزای سرمایه گذاری:

۱- ویزای EB-5: مهاجرا از طریق سرمایه گذاری است که نیازی به اجازه کار و کارفرما ندارد.

۲- ویزای E2: ویزای ۲۰۰ هزار دلاری می باشد به افراد اجازه ورود به خاک آمریکا را می دهد و پس از ورود می توانند تغییر ویزا داده و اقامت کشور آمریکا را کسب کنند.

۳- ویزای L1: تجارت هایی که در هر دو کشور آمریکا و وطن متقاضی به صورت سودآور عمل می کند.ویزای L1 برای مذاکره بین المللی با دفاتری در آمریکا باز می شود و کسانیکه کارمندان خود را برای مدت موقت

به دفتر آمریکا انتقال می دهند.

ه) سایر ویزاها

۱- ویزای K1: ویزای نامزدی کشور آمریکا می باشد بدین معناست فردی که سیتیزن آمریکا می باشد می توانند در خواست دهد که نامزد خود به آمریکا آمده و در طول ۹۰ روز ازدواج کنند.

۲- ویزای K3: ویزای ازدواج می باشد.

 

Rating: 5.0. From 8 votes.
Please wait...

درباره ی mastereditor

همچنین ببینید

Emigration-Investment-Dominica

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا

اخذ پاسپورت و اقامت دائم دومینیکا دارای مزایای بسیاری مانند مدت پروسه زمانی بسیار کوتاه ...