ویزای کانادا تضمینی

ویزای کانادا تضمینی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد. باتوجه به اینکه سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان پرونده نداشته و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا صرفاً با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت می پذیرد ، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح وپرونده کامل بیشتر آشکار می گردد.مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، به روز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد وافسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای درخواستی می باشد.

(مدارکی که به زبان انگلیسی یا فرانسه نباشند باید بهمراه ترجمه رسمی آنها به زبان انگلیسی یا فرانسه ارسال گردند.)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی:
دعوت کننده:

۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)

مدارک شناسایی و مدارک دارایی

پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
شناسنامه متقاضی
اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد

مدارک کاری متقاضی

(گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، فیش بازنشستگی ، حکم بازنشستگی ، پروانه کسب ،پروانه بهره برداری ، پروانه وکالت ، پروانه مطب ، کارت بازرگانی )
اگر متقاضی دارای شرکت باشد مدارک ذیل را در صورت موجود ارائه دهد :

مدارک شرکت

اساسنامه شرکت
روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
اظهار نامه ثبت شرکت
آخرین لیست بیمه شرکت + برگه پرداخت
پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
آخرین برگه مالیاتی شرکت
(در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که  سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.
توضیح اینکه از تاریخ ۱۱ دسامبر ۲۰۱۳ دفتر VAC اقدام به انجام خدمات بیومتریک (انگشت نگاری ) در آنکارا نموده  و در قبال انجام این خدمات وجهی تحت عنوان هزینه بیومتریک باید واریز گردد.  نمایندگان ما در آنکارا علاوه بر واریز وجه سفارت ، واریز هزینه بیومتریک را نیز انجام می دهند. با این تفاصیل خود متقاضی حتماً باید برای انجام بیومتریک در آنکارا حضور داشته باشد، البته شامل افراد زیر ۱۴ سال و همچنین بالای ۸۰ سال نیست.

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

ویزای کانادا, aranmehr.com

ویزای تحصیلی کانادا

کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۲۰ کالج است. سالیانه بیش از ۱۳۰,۰۰۰ دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند .
مقررات پذیرش دانشگاه ها بسیار متفاوت است و در شیوه پذیرش دانشجو مستقل عمل می کنند.سطح علمی اکثر دانشگاه های کانادا بسیار بالا بوده و شهرت بین المللی دارند.
با این حال تنها ۱۰ درصد از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها به متقاضیان بین المللی اختصاص دارد و بقیه در اختیار شهروندان و مهاجران است.

اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی می تواند سریع ترین راه برای ورود به کانادا باشد. از آنجاییکه در برخی از کشورها منجمله ایران، روند بررسی تقاضای مهاجرت به کانادا بسیار طولانی است،آن دسته از افرادیکه خواهان اخذ اقامت دائم در کانادا در مدت کوتاهتری هستند (درصورت دارا بودن شرایط مربوطه) از طریق ویزای تحصیلی اقدام می کنند.


برخی امتیازات دریافت ویزای تحصیلی عبارتند از:

– روند صدور ویزای تحصیلی بسیار کوتاه بوده و در صورت اخذ پذیرش تحصیلی و انجام امور مربوطه از طریق سفارت کانادا در آنکارا در کمترین زمان ممکن می توان وارد کشور کانادا شد .

– با تکمیل یک دوره تحصیلی ۲ ساله در کانادا می توان از ۵ امتیاز جهت درخواست اقامت دائم برخوردار شد .

بر اساس مصوبه اخیر وزارت مهاجرت و شهروندی، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل، از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم و مهاجرت تحت “گروه تجربه کانادایی” ، درخواست نمایند.

– امکان تقاضا برای اقامت دائم جهت افراد دارای ویزای تحصیلی از داخل کانادا میسر بوده و زمان لازم جهت روند این امر کمتر از زمان مورد نیاز در صورت اقدام از خارج از کانادا است .

– از آنجا که حداقل ۳ سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید 

بازدید: 3


امتیاز این مطلب

نویسنده مطلب مدیر