اخذ ویزای فرانسه

مدارک لازم جهت ویزای فرانسه

۱ . شناسنامه ایرانی

۲ . گذرنامه توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد . کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهرروادید خورده، تهیه کنید .

۳ . دو قطعه عکس رنگی ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر : عکس رنگی، زمینه سفید،تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانیداشته باشد، در ابعاد ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویرصورت ۳۲ میلی‌متر .

۴ . دعوت‌نامه : اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در فرانسه یا مدارکی که نشان دهدشما صاحب مسکن در فرانسه هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت ).

۵ . برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادریا قیم قانونی آنها .

۶ . اسناد رسمی شغلی و منابع مالی .

۷ . برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان ): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماهآخر ) و یا دفترچه حساب پس‌اندازمتكفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب .

۸ . برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

۹ . بیمه مسافرتی .

۱۰ . بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه. در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت الزامی می باشد.

okfghjkl

 

 

ویزای شینگن ویزای شینگن اتریش ویزای شینگن ایتالیا ویزای شینگن تحصیلی ویزای شینگن تضمینی ویزای شینگن توریستی ویزای شینگن چیست ویزای شینگن سوئد ویزای شینگن فرانسه ویزای شینگن یونان چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟ ویزای فرانسه ویزای توریستی فرانسه قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فرانسه مراحل اخذ ویزای توریستی فرانسه تعیین وقت سفارت فرانسه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فرانسه

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...