خانه / اقامت اروپا / اقامت یونان از راه اثبات تمکن مالی

اقامت یونان از راه اثبات تمکن مالی

به دو روش میتوان اقامت از یونان گرفت که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است :

۱ – اثبات تمکن مالی یا توانایی مالی

الف – با اجازه کار
سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود ۶۰٫۰۰۰ یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر .
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط ادامه کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این صورت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.
ب – بدون اجازه کار
در صورتیکه متقاضی با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و ۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید.وپس از ان در صورتیکه قوانبن را رعایت کنید و تخلفی نباشد سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند.
میتوانید در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.
مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی :
۱ – پاسپورت
۲- گواهی شغلی مدارک شرکت :
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب
۳ – ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
۴ – حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)

۵ – اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
۶ – میزان حقوق و دستمزد : فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
۷ – حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
۸ – هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
۹ – اثبات هرگونه درآمد دیگر
۱۰ – ۴ قطعه عکس
۱۱ – شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
۱۲ – عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
۱۳ – گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد
کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.
۲ – خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰٫۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد.

در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای ۱۸ سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای ۱۸ سال نیز وجود دارد .
در این روش اقامت ۵ ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر ۵ سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.
محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت ۱۴ روز در سال کافی است.
در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری را کاهش داد.

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...

درباره ی mastereditor

همچنین ببینید

980

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری وثبت شرکت

شرایط دریافت اقامت با ثبت شرکت در سوئد – داشتن گذرنامه معتبر – شما باید توانایی ...