خانه / ویزای اروپا / ویزا شینگن

ویزا شینگن

اخذ ویزای تحصیلی و تجارتی وگروهی از کشور اروپایی (شنگن)

اگر قصد خروج از کشور جهت مسافرت و یا زندگی در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا) و یا انگلستان و آمریکا را دارید با ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن را به شما نشان دهیم

شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) جهت اخذ  :

  1. اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  3. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  4. روزنامه رسمی (در صورت وجود)آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد .
  5. پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  6. اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی .
  7. کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی  .
  8. لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی .
  9. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی .
  10. برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد، زمینه فعالیت شرکت.
  11. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود ) .
  12. چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت قرار داده می شود.

okfghjkl

اخذ ویزا توریستی تجاری دانشجویی

ویزا توریستی اقامت شنگن

مشاوره رایگان

دریافت ویزای فوری شینگن(تضمینی) در مدت بیست روز کاری به صورت VIP برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید.

 

call-us

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...

درباره ی mastereditor

همچنین ببینید

اخذ ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی از دانشگاههای اروپایی و امریکایی یکی از روشهای دریافت اقامت میباشد. وما ...