خانه / ثبت شرکت در اروپا / اخذ اقامت اتحادیه اروپا و شنگن

اخذ اقامت اتحادیه اروپا و شنگن

اخذ اقامت اتحادیه اروپا و شنگن
مالکیت ملک + شرکت + اقامت اروپادرباره اسلواکی
اسلوواکی کشوری در اروپای مرکزی است. پایتخت آن براتیسلاوا است. این کشور از غرب با جمهوری چک و اتریش، از شمال با لهستان،
از شرق با اوکراین و از جنوب با مجارستان هم مرز است .
– شهرت این کشور کوچک دراروپای مرکزی با جمعیت پنج میلیون نفری به مراکزتفریحی آن است. با توجه به تعداد بسیارى از
تماشائی ترین چشم اندازها دراروپا، شهرها و شهرک های تاریخی، قصرهای افسانه ای و خانه های اربابی، کوه های بزرگ، دشت ها و رودخانه
ها، غارهای زیبا، پاتوق های چشمه های آب معدنی با فرصت های تفریحی فوق العاده و مردم خوش برخورد وروشنفکر، مسافرت به اسلواکی
برای هرذوق وسلیقه ای مناسب است.
– اسلواکی از زمان به وجود آمدن بعنوان یکی از ایالات جانشین جمهوری چکسلواکی محسوب شد. اسلواکی دارای دموکراسی پارلمانی به
همراه قوه مقننه )مجلس(، قوه مجریه )رئیس جمهور و دولت( و قوه قضائیه )دادگاه مطابق قانون اساسی( می باشد.
– اسلواکی از ماه می سال ۲۰۰۴ یکی از اعضای اتحادیه اروپا است.
– اسلواکی کاملا تابع بازار اروپا است. این محیط حقوقی و تجاری مطابق با استاندارد های اتحادیه اروپا ساخته شده است.
– اسلواکی، اصلاحات ساختاری بزرگی انجام داد که به این کشور کمک نمود تا فاصله اش را درمقایسه با کشورهای پیشرفته عضو اتحادیه
اروپا کاهش دهد. تولید ناخالص داخلی اسلواکی درحال رشد است، و در سال ۲۰۰۷ ، رشد واقعی تولید ناخالص داخلی ۵ درصد بود.
– اصلاحات امور مالیاتی و تغییرات اقتصادی همراه با نیروی انسانی ارزان و ماهر اسلواکی را به بهشت سرمایه گذاری تبدیل کرده است.
پیشنهاد ما براى شما
در آخرین حرکت اقتصادی و سرمایه گذاری ما در کشور اسلواکی، افتخار داریم تا یکی از کاملترین، حرفه ای ترین، قانونی ترین و
اقتصادی ترین سرویس خود را به شما ارایه نماییم.
ما مطمین هستیم که شما خدماتی نو و صادقانه را تجربه خواهید نمود، که تابحال کمتر مشاوری مشابه آن را به شما ارایه نموده است.
در این سرویس شما مالک موارد زیرخواهید شد:
– مالکیت یک ویلای نوساز و شیک، با استاندارد ساخت آلمان و ۲۰ سال ضمانت استحکام با سند مالکیت صد در صد بنام شرکت شما، که
درطی مراحل اجرایی اخذ اقامت اروپای شما آماده تحویل خواهد شد )اطلاعات کاملتر موجود است( که درجمهوری اسلواکی و نزدیک مرز
اتریش ) ۳۰کیلومتری وین( واقع شده است؛
– مالکیت یک شرکت اروپایی، که قابل استفاده در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا می باشد؛
– افتتاح ۲ حساب بانکی، برای خودتان و شرکت شما در اسلواکی، با کریدت کارت و خدمات الکترونیکی؛
– اقامت شنگن واتحادیه اروپا برای خود، همسرو یک فرزند زیر ۱۸ سال )قابل تمدید تا ٥ سال(، اقامت دایم وشهروندی؛
—————————————- ——-
امتیازات
شما می توانید در کل کشورهای اتحادیه اروپا )شنگن( زندگی کرده ومشغول کاریا تحصیل شوید؛ – همسر و فرزندانتان نیز اقامت اتحادیه اروپا را کسب وازکلیه امتیازات ذکر شده بهره مند می شوند؛ – سفربه کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن بدون نیاز به ویزا؛ –
مالکیت ملک خریداری نموده واجازه فروش یا اجاره آن درهرزمان؛ –
اجاره تضمینی ملک خریداری شده برای شما؛ – کلیه مراحل شرکت داری وامورمالی شرکت شما را ما انجام، وتمدید اقامت شما تضمین خواهد شد؛ – با این اقامت شما می توانید برای سایرین دعوتنامه ارسال نموده وآنها نیز ویزای شنگن دریافت نمایند؛ –
نبود هیچ گونه محدودیت سنی؛ – بهره مندی ازمزایای تحصیلات رایگان درسراسراروپا؛ – استفاده ازکلیه امکانات رفاهی وبیمه درمانی برای خود وخانواده اتحادیه اروپا؛ –
فراهم شدن امکان اخذ پاسپورت کشورمذکوردرعرض چند سال؛ – فراهم شدن امکان افتتاح حساب دربانک های سراسر دنیا؛ – فراهم آمدن امکان اجاره یا خرید املاک درکشور های مختلف اروپایی؛ –
امکان مدیریت حساب بانکی خود ازطریق اینترنت در سراسر دنیا؛ –
– دراین خدمات هیچگونه واسطه ای وجود ندارد وشرکت اسلواک ما بهمراه شرکا و وکلای بومی، کلیه امور را دراسلواکی مستقیما به انجام
می رساند. به همین دلیل نیاز به مدارک خاصی ندارید وما سریعترین و با کیفیت ترین خدمات را با بهترین قیمت ارائه میدهیم؛
– اخذ ویزای آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند وانگلستان ازسفارت های آنها دراسلواکی؛
– اخذ گواهینامه رانندگی اروپا؛
نکته: ما به سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری بزرگتردرمکانی مطمئن را دارند نیز خوش آمد می گوییم، و دربهای ارتباطات و
تجربیات ما به روی شما بازاست، تا حتی به مشارکت نیز فکر کنید؛
مراحل انجام کار
– ابتدا و قبل از هرحرکتی داشتن و یا نداشتن ویزای شنگن باید مشخص گردد، چون ما به حضورشما در اسلواکی و در دوایر دولتی نیاز
داریم، و اگر دارای ویزای شنگن باشید و بتوانید به اسلواکی بیایید، در این حالت کلیه امور با سرعت بسیار انجام خواهد گرفت )اگرویزای
شنگن ندارید، ما آن را درسریع ترین زمان و با هماهنگی در ایران برایتان فراهم خواهیم نمود(.
– شما بایستی مدارک زیر را تهیه نموده و در ۲ مرحله به ما برسانید:
الف( مدارک لازم که درمرحله اول باید تهیه و ارسال گردند:
– اسکن پاسپورت )صفحه اول(، و دقت کنید که محل امضای دارنده گذرنامه را امضا کرده باشید.
– تکمیل و ارسال فرم مشخصات افراد فامیل )ما برایتان فرم خالی را با ایمیل می فرستیم تا پر کنید(.
– انتخاب و ارسال ۳ نام با ایمیل، برای شرکتی که بعدا دراسلواک به ثبت خواهد رسید.
– اسکن و ایمیل عکس )به سایز پاسپورت(.
– موضوع فعالیت شرکت را ایمیل کنید )اگر ایده خاصی ندارید، ما برایتان هماهنگ می کنیم(.
ب( مدارکی که باید تهیه، واسکن آنها را برایمان ایمیل کنید واصل آنها را با خود بیاورید تا تحویل اداره پلیس خارجی اسلواک گردند:
– گواهی عدم سوء پیشینه: ابتدا ترجمه رسمی بزبان انگلیسی شود، و سپس به تایید وزارت امورخارجه برسد. پس از آن به سفارت اسلواکی
در تهران ببرید ومهرتایید سفارت را روی آن بگیرید. پس ازتکمیل کل صفحات را اسکن نموده وبه ما ایمیل کنید، واصل را با خود بیاورید.
– یک نامه از بانک خود و بزبان انگلیسی، که نشان می دهد شما موجودی بیشتر از ۵۰۰۰ یورو )معادل ریالی( درآن دارید )می توانید
مبلغ را پس از دریافت نامه برداشت کنید(. پس از تهیه نامه را اسکن نموده و به ما ایمیل کنید، و اصل را با خود به اسلواک بیاورید.
– یک نامه از بانک متفاوت و بزبان انگلیسی، که نشان می دهد شما موجودی بیشتر از ۲۰۰۰۰ یورو )معادل ریالی( در آن دارید )شما می
توانید مبلغ را پس از دریافت نامه برداشت کنید(. سپس نامه را اسکن نموده و به ما ایمیل کنید، و اصل را به اسلواک بیاورید.
اصل پاسپورت –
– دو قطعه عکس )با سایز پاسپورتی(.
– ما برایتان یک آدرس ثبت شده تهیه می نماییم، که این آدرس هم برای ثبت شرکت و هم دیرتر برای اخذ اقامت استفاده خواهد شد
۴- پس از سپری نمودن مراحل فوق و برای انجام امور اخذ اقامت، شما نیاز به حضور در کشور اسلواکی دارید. در این مرحله اگر شما
دارای ویزای شنگن از هر یک از کشور های شنگن هستید، دیگر نیاز به درخواست مجدد نداشته و می توانید به اسلواکی سفر نمایید. در غیر
اینصورت باید از یکی از کشور های شنگن در تهران درخواست ویزای کوتاه مدت شنگن نمایید، که ما شما را در این مورد پشتیبانی و
راهنمایی خواهیم نمود.
—————————————- —————
۵- شما تاریخ پرواز خود به اسلواکی )که معمولا از طریق پرواز وین به اتریش انجام می پذیرد( را به ما اعلام نموده و مدت زمان اقامت در
اینجا را ذکر می فرمایید، تا مقدمات حضور درادارهٔ پلیس خارجی و سایر دفاتر دولتی برایتان هماهنگ شوند.
۶- در زمان ورود ما شما را در فرودگاه پذیرا خواهیم بود وامکانات اولیه رفاهی و اسکان شما را فراهم خواهیم نمود )هزینه یک شب
اسکان دریکی از هتل های ٤ ستاره دراتریش بعهده ما می باشد(.
۷- در مرحله بعد ما شما را به یک دفترخانه در اسلواکی برده و کلیه مدرک را ثبت و تائید نموده و سپس به اداره پلیس خارجی مراجعه، و
درخواست مجوز کار واقامت شما درآنجا ثبت خواهد شد. ما و وکیل بومی در کلیه مراحل همراه شما خواهیم بود و کار ترجمه و کلیه
راهنمایی ها را بصورت کاملا حرفه ای برایتان انجام می دهیم.
١- در طی۹۰ روز، کارت اقامت شما حاضر خواهد شد، و اگر شما در اسلواکی بودید، می توانید آن را خودتان دریافت نمائید، و اگر
نتوانستید حضور داشته باشید، وکیل آن را دریافت و برایتان ارسال می نماید.
۹- طی ۲ هفته پس از دریافت کارت اقامت متقاضی بایستی دراسلواکی حاضر شود تا مراحل تست درآزمایشگاه ها را تکمیل نموده )طی
فقط یک روز( و از ۲ شرکت بیمه گواهی ها و نتایج را دریافت نماییم. سپس وکیل گواهی ها را به پلیس خارجی تحویل داده و فایل شما از
نظر دولت کامل شده تلقی خواهد شد.
– مبلغ سرمای ثبت شده شرکت ) ۵۰۰۰ یورو( بایستی در حساب شرکت که برایتان افتتاح می شود، واریز شده و بمدت فقط ٠ تا ٦ روز
در حساب شرکت حفظ گردد. پس از این مدت کوتاه شما می توانید مبلغ واریز شده را برداشت نمایید. مشاورین ما شما را دراین زمینه هدایت
خواهند نمود تا با صدور وکالتنامه در بانک این کار برایتان انجام گردد.
نکته: اگر نمیخواهید این مبلغ را خودتان واریز نمایید، ما بجای شما مبلغ را واریز می نماییم.
– پس ازتهیه کلیه مدارک و کارت اقامت شما، شرکت شما به ثبت خواهد رسید، و وکیل بایستی اصل مدارک ثبت شرکت را طی ٠ ماه به
پلیس خارجی تحویل دهد.
– پس از تکمیل و ثبت شرکت، تیم وکلای محلی ما کلیه مراحل مالکیت و صدور سند ویلا، بنام شرکت شما را در شهرداری تکمیل نموده،
و کپی سند صادرشده را به اداره پلیس خارجی تحویل می دهند.
– اگردرابتدا نمی خواهید فعالیت کسب خود را شروع کنید و یا هنوز برنامه ای برای استارت تجارت در اسلواکی ندارید و حسابدار یا
دفترداری نمی خواهید بگیرید، با کمک ما تهیه دفاتر مالی ، حسابداری، وضعیت مالیات وسایر امور دفتری توسط متخصصان آشنا به سیستم
مالی واداری کشوراسلواکی انجام می پذیرد.
مبلغ خدمات
مبلغ کل هزینه های فوق ۰۰۰۰ یورو ، و فراگیر کلیه موارد و هزینه های زیر خواهد بود :
– ویزای شنگن برای سفر به اروپا و ثبت درخواست مجوز کار واقامت شما در اینجا؛
– هزینه یک شب اسکان دریکی از هتل های ٤ ستاره دراتریش؛
– ترانسپورت و ترجمه درکلیه مسیرهای اجرایی خدمات؛
– مالکیت یک ویلای نوساز و شیک با ۳۰ سال ضمانت؛
– مالکیت یک شرکت اروپایی جدید و بنام خودتان؛
– افتتاح ۲حساب بانکی برای خودتان و شرکت شما در اسلواکی، با کریدت کارت و خدمات الکترونیکی؛
– اقامت شنگن برای خود، همسر و یک فرزند زیر ۱۸ سال )قابل تمدید تا پنج سال(، و در پایان پنج سال اخذ اقامت دایم و شهروندی؛
این مبلغ درطی ۴ قسط مساوی بشرح و و در زمان های ذیل قابل پرداخت است:
– در زمان درخواست اولیه و بهمراه ارایه مدارک درخواستی برای شروع درخواست؛
– پس از ورود متقاضی به اسلواکی، ثبت مدارک وانگشت نگاری در اداره پلیس خارجی؛
– پس از آماده شدن کارت اقامت متقاضی و تکمیل تعهد بخش اخذ اقامت شنگن از طرف ما؛
– پس از تکمیل و تحویل ویلا و ارایه سند مالکیت از شهرداری؛
نکته: درصورتیکه متقاضی بخواهد کل پرداخت خود را پس از تکمیل تعهدات انجام دهد، در این حالت کل مبلغ خدمات ۰۰۰۰۰ یورو بوده
و فقط در ازای صدور ضمانت قابل اجرا خواهد بود.
مدت زمان لازم
برای قسمت اول خدمات ۹۰ روز کاری جهت اخذ کارت اقامت اروپا نیاز است، که از تاریخ ورود شما به اسلواکی و انگشت نگاری در
اداره پلیس خارجی آغاز می شود؛
نکته: معمولا درطی همین مدت ویلای آماده شده قابل تحویل می باشد. ولی در مورد خاص، این زمان به ۴۵ روز بیشتر تمدید می شود.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

درباره ی mastereditor

همچنین ببینید

1-0=-0-89-0

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

در اتریش میتوان انواع مختلف شرکت ها را ثبت کرد تفاوت این شرکت ها در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *