اقامت فرانسه از طریق اثبات تمکن مالی

  •  یکی از بالاترین سطوح اقامتی
  • شامل سرپرست و همسر و فرزندان زیر 18سال
  • اخذ اقامت برای فرزندان بالای 18 سال به همراه خانواده
  • فرزندان زیر 18 سال اقامت  تا 5 سال دریافت می کنند
  • مناسب برای افرادی که نمی خواهند درگیر سرمایه گذاری و یا پرداخت مالیات باشند
  • بهره مندی از کلیه امکانات شهروندی نظیر خدمات بیمه ای، حساب بانکی و تحصیلات رایگان برای فرزندان
  • اقدام برای اخذ اقامت دائم بعد از گذشت 5 سال از اقامت موقت در فرانسه یا هرکشور اروپایی، طبق سایت رسمی اتحادیه اروپا  آرتیکل 4
  • اقدام برای اخذ پاسپورت فرانسوی بعد ازگذشت 2 سال از اقامت دائم
  • الزام به نشان دادن درآمدهای ثابت در ایران
  • این پروسه بین 4 تا 6 ماه به طول می انجامد.
  • در فرانسه خرید ملک به تنهایی منجر به اقامت نمی شود  بلکه برای تمدید اقامت موقت و تبدیل اقامت موقت به دائم موثر خواهد بود.
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.

 

 

 

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *