اقامت اسپانیا از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اسپانیا

 

  • الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران
  • صدور اقامت موقت یک ساله و تمدید 2 ساله آن
  • اقامت دائم بعد از 5 سال
  • الزام به حضور حداقل 6 ماه در سال در کشور اسپانیا
  • الزام به اجاره واقعی ملک در اسپانیا
  • پوشش مناسب بیمه درمانی (این بیمه به کاملی بیمه فرانسه نیست)
  • الزام به ثبت نام و حضور فرزندان بالای 6 سال در مدارس اسپانیا (عدم رعایت این موضوع تاثیر منفی مستقیم بر تمدید اقامت دارد)
  • اخذ پاسپورت اسپانیایی پس از 10 سال
  • عدم دریافت مجوز کار برای شما و خانواده
  • خرید ملک با ارزش کمتر از پانصد هزار یورو ،اقامت تمکن مالی دریافت می نمایید
  • فرآیند دریافت این نوع اقامت 3 ماه به طول می انجامد
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.
  • تمدید اقامت موقت در اسپانیا به موارد زیر بستگی دارد:
    • — تحصیل فرزندان در مدارس اسپانیا
    • — اجاره واقعی ملک مسکونی
    • — پرینت حساب بانکی شما در اسپانیا
    • — تحقیقات محلی از همسایگان شما در اسپانیا
  •  

     

     

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...