مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی, aranmehr.com

مهاجرت به رومانی از طریق دریافت ویزای کار

أخذ ویزای کاررومانی :

مهاجرت به رومانی روش أخذ ویزای کار در رومانی :

وظایف کارفرما

اگهی کاربرای مت سه ماه

اگر فرد واجد شرایط در رومانی نبود ،کارفرما به مدت سه ماه کار را در اتحادیه اروپا آگهی میکند.در این صورت اگر بازهم فرد متقاضی دارای شرایط ذکر شده در آگهی یافت نشد کار فرما میتواند برای فرد دعوتنامه ارسال کند .

حقوق شما باید برای هزینه های شما و خانواده اتان بعد از کم کردن هزینه مالیات کافی باشد .

کارفرما باید شرایط استخدام نیرو را داشته باشد تا تقاضای ویزای کار برای شما کند .

ویزای تحصیل

راه دیگری که برای أخذ ویزای کار در رومانی وجود دارد این ست که فرد با ویزای تحصیل وارد رومانی شود.

با این وجود دانشجو اجازه کار نیمه وقت به مدت ۲۰ ساعت در هفته را دارد.

بعد از اتمام تحصیل ،شخص متقاضی میتواند برای أخذ ویزای کار اقدام کند.

بعد از سه سال ،میتواند برای گرفتن اقامت دائم در رومانی اقدام کند .

مزایای کارت اقامت

۱٫ امکان اخذ انواع وام های بانکی از اروپا با بهره های کم.( با توجه به نوع فعالیت های متقاضی و درآمد شخصی یا شرکت)
۲٫ امکان خرید اتومبیل با پلاک اروپایی (قابل تردد در کل اتحادیه اروپا) , خرید ملک مسکونی و تجاری در اروپا
۳٫ تردد در کل کشور های اروپایی عضو شینگن بدون نیاز به همراه داشتن پاسپورت.
۴٫ اجازه زندگی در کل کشورهای اروپایی عضو شینگن. البته طبق شرایطی خاص
۵٫ امکان درخواست اجازه کار در دیگر کشورهای اروپایی عضو شینگن و انجام فعالیت های تجاری.
۶٫ امکان صدور دعوتنامه تجاری یا خویشاوندی جهت اخذ ویزای شینگن برای متقاضیان خارج از اروپا.
۷٫ امکان تمدید آن به مدت ۵ سال و سپس تبدیل شدن آن به اقامت دایم اروپا و در خواست پاسپورت اروپایی.
۸٫ امکان تحصیل در تمامی مقاطع در تمام کشور های اروپایی عضو شینگن.
۹٫ امکان درخواست انواع ویزای تجاری یا توریستی از کشورهای کانادا ,امریکا ,استرالیا و انگلیس و ….
۱۰٫ بهره مندی از اکثر موارد و حق و حقوق یک شهروند اروپایی.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

بازدیدها: 72


مهاجرت به رومانی
5 (100%) 1 vote[s]

نویسنده مطلب مدیر