خانه / اقامت اروپا / اقامت دائم اروپا از طریق خرید ملک
اقامت دائم اروپا از طریق خرید ملک

اقامت دائم اروپا از طریق خرید ملک

اقامت دائم اروپا از طریق خرید ملک

دریافت اقامت دایم از طریق خرید ملک در کشورهای اسپانیا پرتغال لتونی لیتوانی

برای اخذ اقامت دایم اروپا ازاین طریق و اطلاعات بیشتر پیشنهاد میشود با تعیین وقت قبلی از مشاوره کارشناسان ما بهره مند شوید

ویزای طلایی اسپانیا

اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی را در سال ۲۰۱۳ راه اندازی کرد. شما می توانید با سرمایه گذاری ۵۰۰,۰۰۰ یورو در املاک و مستغلات اسپانیا همراه خانواده تان اقامت این کشور را دریافت کنید. ویزای سرمایه گذاری اسپانیا هر دو سال تمدید می شود. بعد از ۵ سال می توانید اقامت دائم و بعد از ۱۰ سال شهروندی این کشور را دریافت کنید. برای حفظ و تمدید ویزا اقامت موقت نیازی به زندگی در اسپانیا نیست اما اگر بخواهید اقامت دائم اسپانیا را بدست آورید باید هر سال ۶ ماه را در اسپانیا بگذرانید.

بعد از ۵ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید. بعد از ۱۰ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای شهروندی درخواست دهید. اگرچه اقامت موقت (ویزای طلایی)، بدون نیاز به زندگی در کشور به راحتی تمدید می شود، اما برای دریافت اقامت دائم و شهروندی باید متقاضی و خانواده اش مقیم اسپانیا باشند. به همین دلیل بسیاری از متقاضیان، پرتغال را انتخاب می کنند زیرا چنین شرطی برای دریافت اقامت دائم ندارد.

ویژگی های ویزای طلایی اسپانیا

  • ۵۰۰,۰۰۰ یورو سرمایه گذاری
  • اقامت همه ی اعضای خانواده
  • انعطاف پذیری ، بدون نیاز به اقامت
  • اقامت دائم بعد از ۵ سال
  • شهروندی بعد از ۱۰ سال
  • امکان سفر بدون ویزا به کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا

ویزای طلایی پرتغال

کشور پرتغال در اکتبر ۲۰۱۲ ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد و به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به ۲۶ کشور عضو شینگن در اروپا سفر کند. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از ۶ سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال :

  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  • درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل ۲۵ سال سن داشته باشد.
  • درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود.
  • درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:
    • املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان ۵۰۰,۰۰۰  یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا
    • انتقال ۱,۰۰۰,۰۰۰  یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل ۵سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

 

مزایای ویزای طلایی

  • زمان رسیدگی به پرونده توسط دولت ۳۰ روز می باشد ( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت)
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد ( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد ( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد)
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است ( یک هفته در سال)
  • درخواست کنندگان می توانند پس از ۶ سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

    برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۱۱۱۴۵

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

     

     

     

    تماس با ما

  • میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید
    ادرس ما در تلگرام  :okfghjkl

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

همچنین ببینید

مجوز اقامت پیوند خانواده ایتالیا

مجوز اقامت پیوند خانواده ایتالیا

مجوز اقامت پیوند خانواده ایتالیا این سرویس مناسب شهروندان ایتالیایی است. شهروندان دارنده EU و …