شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

سرمایه گذاری و اقامت مالتا, aranmehr.com

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

یکی از راه های اخذ اقامت اروپا ، دریافت اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری است .

دراین روش ، ازطریق سرمایه گذاری ، امکان دریافت اقامت مالتا فراهم می شود .

شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا

روش اجرای کار :

خرید ملک به ارزش ۳۵۰٫۰۰۰یورو حداقل برای پنج سال،یا اجاره پنج ساله ی ملکی به مبلغ ۱۶۰۰۰یورو در سال.
کمک به توسعه ملی و اجتماعی
سرمایه گذاری در سهام(اوراق قرضه) به مدت پنج سال به ارزش ۱۵۰٫۰۰۰یورو
در خواست ها باید براساس مقررات بین المللی باشد و با مراجعه به مراجع قانونی اسناد زیر را همراه داشته باشند.
گواهی سلامت برای تمام متقاضیان که مبنی بر عدم ابتلا به بیماری های مسری است،دارا باشند.
گواهی معتبر پلیس.
تاییدیه ی حمایت مالی افراد ۱۸سال.

صلاحیت های لازم :

۱)گواهی پلیس صادر شده توسط مقامات صالح در کشور مبدا و یا کشوری که متقاضی در ان برای مدت شش ماه اقامت دارد .

۲)متقاضی و وابستگان او در دادگاه نباید مجرم شناخته شوند.
۳)متقاضیان در زمان درخواست نباید در لیست پلیس بین الملل جنایی باشند.
۴)متقاضیان نباید تهدید برای امنیت ملی،سیاست عمومی یا سلامت عمومی باشند.
۵)متقاضیان نباید تحت اتهاماتی چون:پول شویی،تروریست و دیگر جرایم باشد.

متقاضیان نباید جرم های  از قبیل‌:

کودک آزاری
تجاوز به عنف
آدم ربایی
مرتکب شده باشند .
متقاضیان نباید مجرم شناخته بشوند .

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید

سرمایه گذاری و اقامت مالتا, aranmehr.com

بازدید: 179


شرایط سرمایه گذاری و اقامت مالتا
4.8 (95.56%) 9 votes

نویسنده مطلب مدیر