خانه / ويزا و اقامت آمريكا / ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله
ویزای کانادا مولتی کانادا 5 ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

ویزای کانادا مولتی کانادا ۵ ساله

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا :

۱-اصل گذرنامه جدید متقاضی با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

۴- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

۵- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

۶- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

۷- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

در نظر داشته باشیدکه داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

 

  • برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۱۱۱۴۵

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

     

     

     

    تماس با ما

  • میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید
    ادرس ما در تلگرام  :okfghjkl

Rating: 4.4/5. From 10 votes.
Please wait...

همچنین ببینید

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا

اخذ اقامت دائم و پاسپورت دومینیکا اخذ پاسپورت و اقامت دائم دومینیکا دارای مزایای بسیاری …