اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

اقامت المان ازطریق ثبت شرکت, aranmehr.com

اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

یکی از راه های اخذ اقامت اروپا ، دریافت اقامت المان از طریق ثبت شرکت است .
دراین روش ، ازطریق ثبت شرکت ، امکان دریافت اقامت المان فراهم می شود .

  • اقامت المان ازطریق ثبت شرکت

قوانین مهاجرتی  المان ، به افراد خارجی اجازه می دهد ،

با ثبت شرکت  و

راه اندازی یک تجارت مورد تایید

و یا از طریق سرمایه گذاری در المان 

اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود کسب نمایند .

تاسیس شرکت در آلمان باید بر پایه ی روال قانونی که  برای ثبت شرکت پیش بینی شده است ، انجام پذیرد.

بنابراین ، دریافت اقامت فرد متقاضی و خانواده از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت امکان پذیر میباشد.

شرایط درخواست اقامت

متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
توضیح:

احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست

و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد.
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان

شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل

 

ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ یورو باشد.

کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن ۲۵۰٫۰۰۰ یورو محسوب خواهد شد.

شرایط درخواست مهاجرت ، اقامت در آلمان ،خرید خانه ، ثبت شرکت، کسب و کار، و اقامت دائم آلمان برای خود و خانواده:
آلمان برای مهاجرانی که تمایل دارند

ً اقامت کسب و کار با خرید ملک ًدرخواست نمایند می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت و سرمایه گذاری در آلمان اقامت موقت و سپس اقامت دائم را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.

سرمایه گذاری در آلمان

مراحل درخواست اقامت و یا مهاجرت

۱- ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت
(نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد انجام تجارت در آن را دارید میباشد)

۲- واریز مبلغ حداقل ۲۵۰۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت است

متقاضی بعد از دریافت تاییدیه طرح توجیهی اقتصادی با مراجعه به سفارت المان و دریافت ویزای ورود به آلمان و سفر به آلمان ،

اقدام به نهایی کردن ثبت شرکت و انجام سرمایه گذاری های لازم مینماید.

سپس ویزای ورود تبدیل به اقامت یک ساله می شود که در صورت برقرار بودن تجارت آنها هر سال تمدید می شود.
پس از گذشت ۳ سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

 

میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید

 

اقامت المان ازطریق ثبت شرکت, aranmehr.com

 

بازدیدها: 980


اقامت المان ازطریق ثبت شرکت
5 (100%) 10 vote[s]

نویسنده مطلب مدیر


  • izad در تاریخ شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

    شرایط درخواست اقامت

    • مدیر در تاریخ دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

      متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
      ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان

  • sina در تاریخ چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷گفته است:

    حتما باید ثبت شرکت انجام شود روشهای دیگر چیه

    • مدیر در تاریخ جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

      سلام
      بله ثبت لازمه برای روشهای دیگه تماس بگیرید

  • taarafi در تاریخ پنج شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷گفته است:

    سلام و خسته نباشید
    من میخواستم بدونم ساده ترین راه برای گرفتن اقامت کشور های اروپائی چه راهی هست مدرک تحصیلیم فوق دیپلم و وضع مالیم خوبه و زن و بچه دارم .
    مم دخترم یه بیماری داره به نام pku که با یه نوع شیر خشک درمان میشه و اگه تحریم ها دوباره برگرده معلوم نیست دارو هاش وارد بشه و کشور تولید کنندش المان هست به خاطر همین قصد مهاجرت داریم اگه راهنمایی کنیین ممنون میشم