خانه / شرایط صدور ویزا / ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز
ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز
www.golden-visa-europe.com

ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز

ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز

 

  • اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  • اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  • روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد در صورت وجود
  • پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  • اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی
  • کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی
  • لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی
  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی
  • برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد زمینه فعالیت شرکت
  • پاسپورت قدیمی (در صورت وجود )
  • چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت.

okfghjkl

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...

همچنین ببینید

راهنمای دریافت ويزا از 50 كشور جهان

راهنمای دریافت ویزا از ۵۰ کشور جهان

راهنمای دریافت ویزا از ۵۰ کشور جهان آلمان روادید شنگن: روادید ترانزیت فرودگاه یک یا …