خانه / ویزای اروپا / اخذ ویزای فرانسه
اخذ ویزای فرانسه

اخذ ویزای فرانسه

اخذ ویزای فرانسه

مدارک لازم جهت ویزای فرانسه

۱ . شناسنامه ایرانی

۲ . گذرنامه توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد . کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهرروادید خورده، تهیه کنید .

۳ . دو قطعه عکس رنگی ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر : عکس رنگی، زمینه سفید،تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانیداشته باشد، در ابعاد ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویرصورت ۳۲ میلی‌متر .

۴ . دعوت‌نامه : اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در فرانسه یا مدارکی که نشان دهدشما صاحب مسکن در فرانسه هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت ).

۵ . برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادریا قیم قانونی آنها .

۶ . اسناد رسمی شغلی و منابع مالی .

۷ . برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان ): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماهآخر ) و یا دفترچه حساب پس‌اندازمتکفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب .

۸ . برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

۹ . بیمه مسافرتی .

۱۰ . بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه. در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت الزامی می باشد.

okfghjkl

 

  • برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۱۱۱۴۵

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

     

     

     

    تماس با ما

  • میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید
    ادرس ما در تلگرام  :okfghjkl

 

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

همچنین ببینید

ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا   ویزای شینگن چیست؟ ویزای شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند …