ویزای شینگن توریستی

visa2

دریافت ویزای توریستی از کشورهای اتحادیه اروپا برای راهنمایی و مشاوره تماس بگیرید مدارک مورد نیاز اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن روزنامه ...

ادامه نوشته »

ثبت شرکت در آمریکا

Analyst working with graph. Over the shoulder view

پرطرفدارترین نهاد شرکتی برای افراد غیر مقیم در آمریکا، شرکت دارای تعهدات محدود (LLC) می باشد. ۹۰% شرکت های ایالات متحده در ایالت دلاور ثبت می شوند در حالی که ایالت های نوادا و کالیفرنیا نیز ایالت هایی پرطرفدار برای ثبت توسط افراد غیر مقیم می باشند. ثبت شرکت در ...

ادامه نوشته »

اقامت اسلونی از راه ثبت شرکت

khgfty78

کشور اسلوونی : جمهوری اسلوونی یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که پیش از این بخشی از کشور چکسلواکی محسوب میشد. این کشور با کشورهای ایتالیا، کرواسی، مجارستان و اتریش هممرز است. پایتخت آن لیوبلیانا است. در این کشور بخشی از کوههای آلپ را میتوان دید. بلندترین قله اسلوونی تریگلاف ...

ادامه نوشته »

سوالات متداول واقامت اروپا

Answer search

سوالات متداول ثبت شرکت واقامت اروپا سوال: ایا میتوان در کشور اسلواکی شرکت ثبت کرد وپس از دریافت اقامت در کشور دیگری ساکن شد؟ جواب: خیر نمیشود البته راه کارهای خاصی دارد که از طریق مشاوره کارشناسان ما راه حل مناسبی ارایه مینمایند سوال: اقامت دائمی به چه معناست؟ جواب: ...

ادامه نوشته »

دلیل ریجکت شدن ویزا

rejected

در اکثر مواردی که ویزای فرد رد می شود ،به پررنگ ترین دلیلی که می توانیم اشاره کنیم مخصوصا برای ما ایرانیان،نداشتن دلیل محکم و قانونی برای برگشت خود از کشور مورد نظر است و این امر گرفتن ویزا را برای ما غیر ممکن می سازد ،اگر نتوانیم دقیقا با ...

ادامه نوشته »

اخذ ویزای فرانسه

francebutton2

مدارک لازم جهت ویزای فرانسه ۱ . شناسنامه ایرانی ۲ . گذرنامه توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد . کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهرروادید خورده، تهیه کنید . ۳ . ...

ادامه نوشته »

ویزای توریستی ایتالیا

florence-art-credit

یکی از انواع ویزاهای موجود ، ویزای توریستی میباشد . ویزای توریستی به نوعی ویزا اطلاق میشود که معمولا کوتاه مدت میباشد معمولا این ویزا یک ماهه (مقداری کمتر یا بیشتر )صادر میشود و تنها جهت گردشگرانی این ویزا صادر میشود که قصد دارند از کشور مقصد بازدید به عمل ...

ادامه نوشته »

ویزای شینگن شرایط و مدارک مورد نیاز

visa3

  اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد ...

ادامه نوشته »

شرایط مهاجرت به ایتالیا

visa1

 شرایط کار در ایتالیا چیست؟ چگونه میتوان ویزای سرمایه گذاری در ایتالیا اخذ کرد؟ همچنین سوالاتی دیگر که در مورد موضوع مهاجرت به ایتالیا میباشد. بسیاری از دوستان در این باب از ما سوال میکنند، به همین دلیل بر آن شدیم در باب مهاجرت به ایتالیا، نحوه ی اقامت در ایتالیا ...

ادامه نوشته »